Mirisni luksuz

BEAUTY TREND: Mirisna kupka s cvijećem sve je što vam treba za potpuno opuštanje ovog vikenda

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kupke s cvijećem veliki su hit u beauty svijetu. Pogledajte kako ih pripremiti za potpuno opuštanje ovog vikendaPriuštite si vlastiti opuštajući beauty ritual nakon napornog radnog tjedna uz najnoviji hit među blogericama- kupku s cvijećem. Ovaj trend već je neko vrijeme jako popularan na Instagramu i društvenim mrežama, a osim što vizualno izgleda jako privlačno, skriva i dobrobiti za vaše tijelo.


Kupka s cvijećem djelovat će opuštajuće na vaše tijelo, olakšati bolove i osvježiti vašu kožu. Osim toga, djeluju toliko luksuzno da ćete imati osjećaj kao da ste u nekom spa salonu u egzotičnoj zemlji. Sve što vam treba jest vruća voda i cvijeće iz vrta, a u svoju kupku možete dodati i malo eteričnog ulja lavande ili pak kokosovo ulje koje će zamirisati cijelom kupaonicom.


Pripremite svoju cvjetnu kupku, stavite opuštajuću glazbu, zapalite svijeće, uzmite dobru knjigu… i priuštite si mirisni tretman koje će opustiti vaš um i tijelo.Foto: @naomi_worldwide, bohocave, zazenplace, cocreatinglife, lovelygirlyrosy, gypsylovinlight, bobbybense, lovebalilove, mrs.diaa


kupke s cvijećem