Prognoza vremena

U unutrašnjosti oblačno, na Jadranu sunčano. Rijeci prognoziraju ugodan dan

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

U unutrašnjosti Hrvatske danas bi trebalo biti promjenljivo i pretežno oblačno, a ujutro mjestimice s maglom. Tako predviđa prognoza DHMZ-a, kojom se najavljuje i ponegdje malo kiše, većinom od sredine dana i to osobito na istoku.ZAGREB – Popodnevna temperatura u Rijeci i okolici danas bi se trebala kretati oko 21 stupanj Celzijevih, predviđaju na prognostičarskom servisu AccuWeather.


Jutarnja temperatura trebala bi biti gotovo upola niža, oko 11 stupnjeva Celzijevih, a noćna još niža – oko devet stupnjeva Celzijevih. Dan bi u Rijeci, prognoziraju na AccuWeather, trebao biti uglavnom sunčan, ugodan za, primjerice, šetnju.   


U unutrašnjosti Hrvatske danas bi trebalo biti promjenljivo i pretežno oblačno, a ujutro mjestimice s maglom. Tako predviđa prognoza DHMZ-a, kojom se najavljuje i ponegdje malo kiše, većinom od sredine dana i to osobito na istoku.
– Na Jadranu će biti uglavnom sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, najavljuje DHMZ.


Zapuhat će, stoji u prognozi, umjeren i na udare jak sjeverac i sjeveroistočnjak, a u Slavoniji i Baranji sjeverozapadnjak.


– Na Jadranu slab i umjeren sjeverozapadni vjetar, mjestimice i jak, posebno na otvorenom moru, a potkraj dana bura koja će jačati, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).


Najviša dnevna temperatura, predviđa DHMZ, uglavnom će se kretati između 17 i 22 stupnja Celzijeva.