Bravo

SAŠA PAVLIĆ JE USPIO Riječanin koji je oduševio Hrvatsku stigao na Markov trg. Ušao je u Vladu

P. N.

Foto: J. KLARIĆ

Foto: J. KLARIĆ

Saša se odlučio na ovaj potez kako bi upozorio na činjenicu da država u isto vrijeme nema za liječenje djece, a ima za nabavku aviona.Saša Pavlić, Riječanin koji je pred Uskrs odlučio pješke otići do Zagreba, stigao je na Markov trg.


Nevjerojatna priča o čovjeku koji je odlučio jasno i glasno reći što misli oduševila je brojne građane, a neki od njih su mu se čak i pridružili na njegovom križnom putu. 


Saša se odlučio na ovaj potez kako bi upozorio na činjenicu da država u isto vrijeme nema za liječenje djece, a ima za nabavku aviona.
Saša je ušao u zgradu Vlade s predstavnicima obitelji oboljele djece-


Dolazak na trg i ulazak u zgradu Vlade bili su jako dirljivi. 


“Mi odlučujemo hoće li nas uopće biti. Moramo znati zaštiti svoju djecu. Što da ja tim ljudima kažem? Svi znamo što će reći, ako uopće izađu. Odcjepljeni su od naroda, odcjepljeni od svega. Zar ne možemo za stotinjak djece dati sve što treba? Ovo je pitanje svih nas, vi odlučujete što ćete čitati u novinama i na portalima. Četiri milijuna građana će kliknuti nešto besmisleno«, izjavio je Pavić pred Banskim dvorima.


»Tu na Trgu ima stotinjak ljudi. Svi koji ste doma ostali i treba vam biti tako kako je. Živite u toj zemlji, a mi odosmo dalje odavde, gdje cijene čovjeka, dijete i život«, dodao je.


Foto: J. KLARIĆ


Foto: J. KLARIĆFoto: J. KLARIĆ


Foto: J. KLARIĆ