Prijavio sve policiji

Psihijatar koji je Ivana Pernara javno prozvao manipulatorom tvrdi da mu prijete – smrću

P. N.

Foto Sandra Simunovic / Dalibor Urukalovic PIXSELL

Foto Sandra Simunovic / Dalibor Urukalovic PIXSELL

Ivan Pernar posjeduje izuzetne moći manipuliranja činjenicama te postoji mogućnost da netko uistinu njegove ‘savjete’ uzme zdravo za gotovo i ne potraži stručnu pomoć, napisao je VukušićPsihijatar Herman Vukušić koji je javno osudio istupe “živozidaša” Ivana Pernara i njegove savjete, da je “za liječenje gripe dovoljno uzimanje veće količine C vitamina, a umjesto lijekova za depresiju dovoljna je šetnja šumom”, tvrdi da dobiva prijetnje smrću.


On je, podsjetimo, uputio pismo ministrima Kujundžiću i Bošnjakoviću te predsjedniku Hrvatske liječničke komore Krešimiru Luetiću, te zatražio da poduzmu mjere protiv Pernara.


– Ivan Pernar posjeduje izuzetne moći manipuliranja činjenicama te postoji mogućnost da netko uistinu njegove ‘savjete’ uzme zdravo za gotovo i ne potraži stručnu pomoć, napisao je Vukušić.
O prijetnjama se Vukušić oglasio noćas na svojem Facebooku. Njegov post prenosimo u cijelosti.


PERNAROVA SLJEDBA VEĆ MI PRIJETI SMRĆU


Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom “doktora Pernara”, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: “Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana”


Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov “Mein Kampf”, a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.


Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.


Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!


Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim!