Sprema spektakl?

Predsjednica će kandidaturu najaviti skokom padobranom u rodni Grobnik? ‘Nije joj to uopće strano’

Dražen Ciglenečki

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

»Danas sam probala ovaj parachute, kako se kaže, padobran, jer spremam se skočiti padobranom. Kak’ je to teško«, rekla je predsjednica dok je testirala spravu za masiranje



Prije mjesec dana proširila se informacija da Kolinda Grabar-Kitarović želi padobranom skočiti na prostoru rodnog Grobnika i tamo zatim objaviti svoju službenu predsjedničku kandidaturu.


Navodno su je neki njezini suradnici tada odgovarali od toga, a iz Ureda predsjednice demantirali su da se sprema ovakav spektakl.


Negirao je to prije tri tjedna, u intervjuu za Tportal, Anušić, nominirani šef budućeg izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović. Ali, ona je sama u subotu, prilikom boravka u Krapini, spomenula padobran.




»Danas sam probala ovaj parachute, kako se kaže, padobran, jer spremam se skočiti padobranom. Kak’ je to teško«, rekla je predsjednica dok je testirala spravu za masiranje. No, Anušić ostaje pri svojoj tvrdnji


– Čuo sam to, ali predsjednica neće skočiti padobranom, odlučan je član Predsjedništva HDZ-a.


Otkriva, međutim, da padobran Kolindi Grabar-Kitarović nije strani predmet.


– Ona je u prošlosti već skakala padobranom i to u sklopu obuke koju je morala proći u NATO-u, kad je tamo bila pomoćnica glavnog tajnika, rekao nam je Anušić.