Tragedija

Strašan epilog dječje igre na Floridi: Troje mališana pronađeno mrtvo u zamrzivaču

P. N.

Photo/Unsplash

Photo/Unsplash

Strašna priča stiže s Floride, gdje su se dječica igrala u dvorištu obiteljske kuće. Troje djece na Floridi preminulo je nakon što su ostala zarobljena u zamrzivaču.


Djeca u dobi od jedne, četiri i šest godina, igrala su se u dvorištu obiteljskog doma, kada se ova tragedija dogodila. P


olicijska služba okruga Suwannee izjavila je da su se djeca popela u zamrzivač koji je nedavno doveden na posjed i nije bio priključen niti smješten u kuću. Majka četverogodišnje djevojčice, pazila je djecu dok su se igrala.
U izjavi za policiju je rekla da ih je ostavila samo nakratko jer je morala do toaleta. Kada se vratila, primijetila je da su djeca nestala, prenosi People.


Nakon što nije mogla pronaći djecu, žena je probudila još jednu osobu koja također živi na imanju. Vlasti su drugu ženu identificirale kao baku šestogodišnjeg dječaka i jednogodišnje djevojčice. 


Baka je u vrijeme dječjeg igranja spavala. Nakon što su obje pretražile čitav posjed, nesretna su dječica otkrivena u zamrzivaču. 


Žene su nazvale hitnu službu i pokušale oživjeti djecu, ali nažalost bezuspješno, javljaju iz Ureda šerifa, a prenosi portal People.