Nježniji spol u akciji

Provalnica operirala po Kvarneru: Provaljivala je u stanove na Krnjevu i u Opatiji. Jučer je predana u zatvor

P. N.

Ilustracija: Vedran Karuza

Ilustracija: Vedran Karuza

Također se sumnjiči da je u istom mjesecu provalila u još jedan stan na području Krnjeva iz kojega nije ništa otuđila, izvijestila je policija.Policijski službenici policijske postaje Opatija, izvijestila je PU Primorsko-goranska, proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.


– Sumnjiči se da je tijekom srpnja ove godine počinila teške krađe provaljivanjem u dva stana na području Opatije i Krnjeva u Rijeci. Iz stanova je otuđila novac te više komada zlatnog nakita. Također se sumnjiči da je u istom mjesecu provalila u još jedan stan na području Krnjeva iz kojega nije ništa otuđila, izvijestila je policija.


Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima, kojima je oštećeno dvoje hrvatskih državljana, cijeni se na oko 3.200 kuna.
Zbog počinjenja navedenih kaznenih djela 27-godišnjakinja se kazneno prijavljuje mjerodavnom državnom odvjetništvu te je nakon kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku.