Stradala u prometnoj nesreći

FANOVI OPLAKUJU HRVATSKU REALITY ZVIJEZDU: Zašto bože, zašto? Mirno spavaj anđele…

P. N.

foto: screenshot Farma

foto: screenshot Farma

Kako se čini, nesretna djevojka je doista bila omiljena u gledanoj televizijskoj emisiji. Prije samo tjedan dana gledatelji i gledateljice na facebook i instagram profilu Edite Ptičar poručivali su joj da je najbolja, najljepša i najpametnija u emisiji koju vole.Televizijsko gledateljstvo, točnije gledatelji reality showa Farma opraštaju se jutros od Edite Ptičar, jedne od omiljenih sudionica Farme, koja je poginula jutros kod Ivanić Grada u prometnoj nesreći.


Na društvenim mrežama, na profilima Edite Ptičar na Instagramu i Facebooku, javilo se na stotine ljudi, da izrazi svoju nevjericu, tugu i sućut obitelji.


Kako se čini, nesretna djevojka je doista bila omiljena u gledanoj televizijskoj emisiji. Prije samo tjedan dana gledatelji i gledateljice na facebook i instagram profilu Edite Ptičar poručivali su joj da je najbolja, najljepša i najpametnija u emisiji koju vole.
– Ne znam te ali imam osjećaj kao da te znam otkad sam počela gledati Farmu. Kapa do poda na svemu, što si ostala svoja od početka do kraja. Za mene si ti pobjednik, moja dica su navijala za tebe… Svaka ti čast na svemu, ponos si svojim roditeljima, pisala je svojoj omiljenoj Farmerki gledateljica iz Splita.


Na žalost, Život Edite Ptičar jutros se ugasio, a gledatelji i gledateljice showa poručuju: “Tuga golema za mene koja pratim Farmu, a ova cura je definitivno zaslužila da bude pobjednica sezone. Po meni, bila je jedina vrijedna cura i s velikim poštenjem. Bože zašto? Nemam riječi. Iskrena sućut obitelji. Mirno spavaj Anđele.”