Maštarije u riječkim kuloarima

“Rijeka” dovodi Ivana Klasnića?

Ivan Volarić

Drago mi je da u Hrvatskoj o meni imaju visoko mišljenje i razumijem želje Riječana, ali želje su jedno, a realne mogućnosti nešto sasvim drugo – kaže Klasnić, kojemu na kraju sezone istječe ugovor s »Boltonom«



    – Ne, nije me nitko nazvao iz »Rijeke«, ovo mi je prvi glas. Drago mi je da u Hrvatskoj o meni imaju visoko mišljenje i razumijem ako postoje želje Riječana, ali želje su jedno, a realne mogućnosti nešto sasvim drugo – kaže Klasnić.


 Srećko Juričić, sportski direktor »Rijeke«, demantirao je kuloarsku vijest o kontaktima s Ivanom Klasnićem. Iako… Svojevremeno je rekao i da Dino Drpić nije na meti »Rijeke« pa je nekadašnji reprezentativni stoper završio na Kantridi. 


    – Nažalost, nije istina da smo stupili u kontakt s Klasnićem. Ali dali ste mi dobru ideju… – govorio je Juričić pred kojim je veliki posao u idućih mjesec dana. Treba složiti novu momčad, kompetitivnu i kvalitetnu. Sjeo je već s Dinom Drpićem i Ivanom Bošnjakom, ponudio uvjete za nastavak suradnje, iako su navodno jako blizu odlasku u inozemstvo. »Rijeka« ih je očito vratila u život.  

  – S Drpićem i Bošnjakom smo sjeli i razgovarali, dali naše ponude za produženje suradnje. Čekaju nešto iz inozemstva, ponude kojima ćemo mi teško konkurirati. Sve će biti jasnije nakon utakmice s »Karlovcem« – rekao je sportski direktor »bijelih«. 


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Novog lista, u utorak, 8. svibnja 2012.