Čega ga kazna...

Nogometaš prekršio pravila samoizolacije i još pijan vozio po Sydneyju

Hina

Foto Twitter

Foto Twitter

"Nevjerojatno mi je žao i nevjerojatno mi je neugodno," kazao je Payne u razgovoru za novozelandski radio SportSYDNEY Veznjaka novozelandskog Wellington Phoenixa Tima Paynea (26) očekuje kazna nakon što je pobjegao iz samoizolacije u kojoj se nalazio zbog pandemije koronavirusa, te u alkoholiziranom stanju upravljao vozilom za golf po ulicama Sydneyja.


Društvo mu je radio suigrač Oliver Sail, a sada ih obojicu očekuje drastična kazna zbog bijega u ranim jutarnjim satima.


“Nevjerojatno mi je žao i nevjerojatno mi je neugodno,” kazao je Payne u razgovoru a novozelandski radio Sport.
Nogometaši novozelandskog kluba bili su u izolaciji u Sydneyju u nadi da će igrati u australskoj A-League, ako se natjecanje nastavi pred praznim tribinama. Međutim, sezona je otkazana. Prema policijskom izvještaju Payne i Sail su u vozilu za golf prošli više od pet kilometara.


“Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna,” dodao je 26-godišnji veznjak koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.


“Ako se istragom utvrdi da je došlo do bilo kakvog prekršaja, FFA će brzo djelovati u skladu s kodeksom ponašanja,” navedeno je u priopćenju Australskog nogometnog sveza.