Ništa od isprike

ARMADA: Bišćan nam je neprihvatljiv, vrijeme će pokazati tko je u pravu

Portal Novilist.hr

Armada je ustrajala na svojim stavovima/I. TOMIĆ

Armada je ustrajala na svojim stavovima/I. TOMIĆ

Vrijeme će pokazati tko je u pravu, navijači ili uprava - izjavio je Dejan Božić, predsjednik KN Armada za Narodni radio



RIJEKA Nije tajna da je vodstvo Armade i prvoligaša s Rujevice odradilo nekoliko sastanaka nakon odlaska Matjaža Keka. U tim razgovorima Armada je navodno zatražila da se kod izbora novoga trenera izbjegnu riješenja koja su obojana izrazito “bilo” ili modro, pa ne čudi da je dolazak Igora Bišćana za riječko kormilo izazvao burnu reakciju u navijačkim redovima. Tim više što Armada s nekadašnjim veznjakom Dinama ima burnu prošlost. Novi trener Rijeke je nakon toga osvanuo na Armadinim facebook stranicama prekrižena lika poput Zdravka Mamića, ispričao se za svoje neprimjereno ponašanje iz igračkih dana, ali sudeći po izjavi predsjednika KN Armada Dejana Božića za Narodni radio time navijački duhovi nisu primireni.


– Uvijek sam za to da se daje prilika mladim i perspektivnim trenerima, no Bišćan nam je neprihvatljiv zbog prijašnjeg ponašanja. Klub ne smije donositi rješenja preko noći, trebalo je pričekati do kraja polusezone kako bi se pronašao novi trener, a ne ovako ishitreno. Nije potrebno stvarati animozitet između kluba i navijača, mi ćemo svoje pokazati na tribinama. Vrijeme će pokazati tko je u pravu, navijači ili uprava – izjavio je Dejan Božić, predsjednik KN Armada.