Odjeci s Rujevice

SIMON ROŽMAN: Počeli smo solidnu stvar, a sada je sve išlo brzo dole…

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Simon Rožman/Foto Arhiva NL



RIJEKA Simon Rožman, trener Rijeke, teškom mukom je birao prave riječi nakon teškog poraza od Dinama.


– Dinamo je za klasu ispred nas i iskoristio je svaku situaciju u prvih 20 minuta i onda je utakmica praktički završila za nas i za njih.


U teoriji vi bi ste se trebali boriti za prvo ili drugo mjesto, a sada je postalo nezgodno, morate gledati u retrovizor na Goricu, ispred vas su Dinamo, Hajduk, Lokomotiva i Osijek. Mijenja li se išta u ambicijama Rijeke?




– Sigurno da ćemo sjesti… Nama se ništa ne mijenja, mi želimo pobjeđivati. Nalazimo se u tranzicijskom periodu, počinjemo neku novu stvari i za to treba vremena. Počeli smo solidnu stvar, a sada je sve išlo brzo dole. Mislim da je to neki normalan procest. Vidjet ćemo kako dalje, treba se malo odmoriti, napraviti pravu analizu i pronaći prave misli.


Možete li obećati navijačima Rijeke da se ovakva izdanja neće ponavljati nakon što odradite mini ciklus priprema?


– Ne smiju se događati, ali naletjeli smo na europski Dinamo, odličnu ekipu. Nismo se suprostavili kako smo razmišljali, brzom tranzicijom kaznili su i iskoristili svaki naš krivi pas. Sigurno da tu ima još puno rada. Ne mogu biti dovoljno pametan da bi rekao u kojem smjeru se stvari razvijaju, a u kojem bi mi htjeli ići. Sigurno da ćemo proanalizirati situaciju i pronaći riješenja za kraj ove polusezone – rekao je trener Rijeke.