Šok na riječkoj klupi

SIMON ROŽMAN: Moramo krenuti od sebe i vidjeti što možemo izvući do kraja polusezone

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/D. KOVAČEVIĆ

Simon Rožman/D. KOVAČEVIĆOSIJEK Simon Rožman, trener Rijeke, djelovao je poprilično razočarano nakon šokantnog poraza u Gradskom vrtu.


– Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme kakvo smo željeli, a tako smo htjeli nastaviti i u drugom poluvremenu. No, kao da je na teren izašla neka druga momčad, nismo imali dobrih dodavnja niti smo znali zadržati loptu. Nakon toga bili smo pod konstantnim pritiskom i bilo je samo pitanje vremena kad će Osijek pogoditi mrežu. Morali smo iskusnije reagirati, ali eto nismo. Vidi se u čemu je problem i na tome moramo raditi dalje. Dinamo? Najprije moramo krenuti od sebe, ispraviti sve loše i vidjeti što možemo izvući do kraja polusezone. Vidi se da imamo problema sami sa sobom – rekao je trener Riječana.


Njegov kolega Ivica Kulešević je prirodno potpuno drugačije doživio derbi kola.

– Vidjeli smo pravi derbi. U prvom poluvremenu Rijeka je bila bolja, iskoristila šanse, a naša igra nije bila niti blizu očekivanja. Nije nam lako bilo ući u drugo poluvrijeme. Dogovorili smo se da ništa nije gotovo, da se možemo vratiti i da moramo vjerovati u sebe i preokret. Obećali smo da se nećemo raspasti. U nastavku smo odigrali s puno rizika i na kraju nam se to isplatilo. Zabili smo golove na vrijeme. Spretno i sretno, ali zasluženo smo dobili. Ovakve utakmice navijači vole gledati, za ovakve utakmice vole platiti ulaznicu – rekao je trener Osječana.