Nitko neće pred mikrofone

HRVOJE SMOLČIĆ: Rani gol nas je presjekao, ova poraz nas neće poremetiti uoči polufinala Kupa

Portal Novilist.hr

Armada je ušla na poljudski jug nakon pola sata utakmice/Foto PIXSELL

Armada je ušla na poljudski jug nakon pola sata utakmice/Foto PIXSELL

 Ovo mi je najljepši dan u Hajdukovu dresu. Postigao sam zgoditak, još pogodio u dva navrata okvir gola. Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolji od Rijeke. Šteta što nismo iskoristili još neku priliku. Nije lako Rijeci zabiti četiri gola - rekao je Stanko Jurić, junak Splićana



SPLIT Na Poljudu se okupilo nekoliko stotina pripadnika Armade koji su ušli na tribine nakon pola sata igre… Nisu se uspjeli nametnuti kraj razdragane splitske publike koja je konačno dočekala trijumf u Jadranskom derbiju. Stanko Jurić bio je jedan od junaka Hajdukove pobjede. Nakon utakmice se popeo među pripadnike Torcide i poveo navijanje.


– Ovo mi je najljepši dan u Hajdukovu dresu. Postigao sam zgoditak, još pogodio u dva navrata okvir gola. Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolji od Rijeke. Šteta što nismo iskoristili još neku priliku. Nije lako Rijeci zabiti četiri gola – rekao je Jurić.


Igrači Rijeke su brzo izjurili iz svlačionice i otišli u autobus, većina je izbjegla novinarske mikrofone… Hrvoje Smolčić jedan je od rijetkih koji je pristao podijeliti s javnosti svoje razmišljanje o derbiju.




– Rani gol nas je presjekao… Imali smo drugačije zamisli. Kada primite rano gol od Hajduka na Poljudu nije se lako vratiti. Velike probleme nam je stvarao Jurić koji je bio raspoložen za igru. Ovaj poraz nas neće poremetiti pred možda i najvažniju utakmicu, a to je polufinale Kupa protiv Intera u Zaprešiću – rekao je branič Rijeke.