Novi brak na pomolu

Zaruke princeze Beatrice ignorirane od “slavne četvorke” kraljevske obitelji

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Još uvijek je moguće da će se i preostala četvorka javiti i čestitati paru na svojim službenim profilima, ali zasad to princezu Beatrice ne brine previše.Britansku javnost iznenadila je ovoga tjedna vijest da se Princeza Beatrice, kći Princa Andrewa i Sarah Ferguson, zaručila za svojeg odabranika Edoarda Mapellija Mozzija. Kraljevska obitelj oduševljena je budućim bračnim parom, ali čini se da ne dijele svi toliko uzbuđenje, prenosi Cosmopolitan.


Ako je suditi prema društvenim mrežama, obitelji Sussex i Cambridge nije previše briga za buduće vjenčanje jer jedino oni nisu čestitali mladom zaručničkom paru.


Čestitke je započela na svojem Instagram profilu kraljica Elizabeta nakon čega su joj se pridružili iz obitelji York, kao i iz Clarence kuće odnosno princ Charles i njegova supruga Camilla.
Još uvijek je moguće da će se i preostala četvorka javiti i čestitati paru na svojim službenim profilima, ali zasad to princezu Beatrice ne brine previše. Ona je u svojem priopćenju rekla koliko je sretna i uzbuđena radi zaruka i budućeg braka.


– Iznimno smo sretni što vam možemo objaviti ove sretne vijesti o našim zarukama. Oboje smo jako uzbuđeni što ulazimo u novu životnu avanturu zajedno i što ćemo se uskoro vjenčati. Dijelimo mnogo zajedničkih interesa i vrijednosti i znamo da će ovo biti odlične godine pred nama, kazala je princeza Beatrice u izjavi za medije.