Objavila na Twitteru

Teigen pijana oprala Melaniju Trump: Prvu damu nazvala robotom, a predsjednika luzerom

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

"Je** se", napisala je.Chrissy Teigen je “pokopala” Melaniu Trump objavom na Twitteru, a Page Six prenosi da je Teigen, bila i pijana. Posebno se obrecnula na odluku prve dame SAD-a da promovira paviljon za tenis u Bijeloj kući.


“Jel’ Melanija uopće razmišljala da napravi nešto sa svojim sra*** u ovo vrijeme? Svakodnevno na naslovnicama društvenih mreža viđam super ljude koji rade sve što mogu da druge učine sretnima, a ova žena – robot radi na teniskoj sjenici ili što god već to bilo”, objavila je Teigen na svom Twitter profilu.


“SVE što sam vidjela je da ovaj robot nježno dira božićne ukrase u plaštu i onda bleji u plašt i mazi statue u drugom plaštu i onda promijeni svoj plašt u bezobraznu jaknu. Je** se”, napisala je.
“Očekujem da Donald ne napravi ništa jer je je*** luzer, ali možda bi ona mogla pokušati BITI BOLJA, biti najbolja….”, nastavila je Teigen.  


Popularna manekenka je ranije tog dana pila rosé tijekom sata kuhanja kojeg je također objavila.


Njezina je objava naišla na podijeljena mišljenja obožavatelja, a jedan joj je napisao: “Nastavi dodavati alkohol”.


Unatoč kritikama koje joj je Teigen uputila, Melania Trump je proteklih nekoliko dana objavljivala savjete javnosti i poruke podrške svima koji se nalaze na prvim crtama pandemije.


“Željela bih se zahvaliti medicinskom osoblju, doktorima, medicinskim tehničarima, vatrogascima i policajcima koji neumorno rade na tome da našu državu održe zdravom i sigurnom”, napisala je prva dama na svom profilu.