Skandalozno

Šokantna naslovnica srpskog tablodia: Milan optužio Severinu za pokušaj uboojstva

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramVidno dirnuta najpopularnija pjevačica u regiji, Severina Kojić, na svom je Instagramu danas objavila kometar uz fotografiju nalovnice srpskog tabloida, gdje je bivši suprug i otac njenog djeteta optužuje za navodni pokušaj ubojstva. Sve se dogodilo nakon jučerašnjeg sudskog ročišta, kojim je nastavljena sudska trakavica skrbništva nad malim Aleksandrom.


O svemu se oglasila i sama Severina, koja unatoč teškim optužbama koje su iznesene protiv nje neće tužiti bivšeg supruga, jer sve smatra medijski plaćenom reklamom i monstruoznom idejom:


– U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ”dijagnoza”, i neslužbeni status ”ubojice” u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ”pustio” u javnost vijest o da sam ga pokušala ubiti i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ”borbi” na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ”oglasa” u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ”daleko mu kuća..”

Poznato je kako se Severina i bivši suprug Milan već godinama prepiru oko skrbništva njihovog sina Aleksandra. Par se upoznao na rođendanu Milana Popovića, srpskog tajkuna, a već iduće godine u ljeto Severina je zatrudnjela, a nakon čega se par i vjenčao 2011. godine, da bi bračne nesuglasice nastupile već 2012. godine. Brakorazvodni rat “Roseovih” započeo je 2013. godine i do danas nesuglasice oko skrbništva nad sinom nisu okončane.