Žestok odgovor

Pjevačica Pink odgovorila na komentare upućene njezinom sinčiću: „Je**** ste odvratni!“

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Nitko nije zaštićen od negativnih komentara na društvenim mrežama, a zbog komentara prema njezinom sinu, pjevačica je obrisala fotku i odgovorila uz novu.Pjevačica Pink (39) nerijetko ponosno objavljuje fotke svoje dječice na Instagramu. Autorica mnogobrojnih hitova s mužem Careyjem Hartom (43) ima preslatkog dvogodišnjeg sinčića i sedmogodišnju kćer. Nedavno je objavila (sada uklonjenu) fotku svog dvogodišnjeg sina Jamesona Moona pokraj bazena, prenosi iOL.


Fotka je izazvala lavinu komentara svojstvenih za društvene mreže, na kojima su mnogi napali pjevačicu jer mali Jameson nije imao pelenu za plivanje. Pink je zatim žestoko odgovorila, uz objavu fotke na kojoj uz djecu pozira i pelikan.


„Nešto je zabrinjavajuće loše s vama. Pričati o penisu moje bebe? Obrezivanju? Jeste li ozbiljni? Kao svaka normalna majka na plaži, nisam niti primijetila da je sam skinuo pelenu za plivanje. Izbrisala sam fotografiju jer ste je**** odvratni. I sada isključujem komentare i odmahujem glavom na stanje društvenih mreža i ratnika za tipkovnicama i negativnošću koju donosite u tuđe živote. Nešto je zaista pogrešno s vama.”
Poruku je završila svojim prepoznatljivim sarkazmom, dodavši: „Evo fotke pelikana kojeg smo sigurno uhvatili i zlostavljali satima prije nego li smo krenuli mahati dječjim penisom u njegovo lice.“