Novi stil, novi život

Neprepoznatljiva prije 15 godina: Pogledajte kako se transformirala Ecija Ojdanić

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Ecija danas svakodnevno joggira, a pred koji dan osvojila je i deveto mjesto na maratonu u kategoriji za one iznad 45 godina. Iz svog jelovnika izbacila je bijelo brašno, bijeli šećer i masnoće, ali i sredila psihu pa nema više emocionalnih prejedanja i suvišnih kilograma– 15 godina mlađa, 15 kg teža! A frizura, šminka, styling Bože pomozi!! – napisala je glumica Ecija Ojdanić uz nekoliko starih fotografija koje je objavila na svom Instagramu i dodala kratko objašnjenje kako čitav život valja raditi na sebi.


Glumica se  našalila na račun svog nekadašnjeg izgleda i načina života. Priznala je kako je tada bila na makrobiotičkoj prehrani i kako je imala loš odabir šminke, frizure i garderobe. Njezinih petnaest kilograma više kroz posljednjih petnaest godina rastopilo se i danas Ecija izgleda bolje nego ikada.


Njezina kolegica glumica Marijana Mikulić komentirala je ispod objave: – Bože ova treća fotka, takvih imam i ja, svijetlo sjenilo, tamni ruž, a što kažeš pupasta sva! Hahaha, ‘ajde odmah mi je lakše da nisam sama!

Ecija danas svakodnevno joggira, a pred koji dan osvojila je i deveto mjesto na maratonu u kategoriji za one iznad 45 godina. Iz svog jelovnika izbacila je bijelo brašno, bijeli šećer i masnoće, ali i sredila psihu pa nema više emocionalnih prejedanja i suvišnih kilograma.
Rezultat je savršeno vitko tijelo bez masnoća s naglaskom na prirodne obline kojima glumica zaista ne oskudjeva.


Foto: instagram


Foto: instagram
Foto: instagram


Foto: instagram