Našla je posao

Napokon radi ono što je htjela: Meghan će biti narator za novi Disneyjev dokumentarac

P. N.

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Vojvotkinja od Sussexa se i službeno vraća na posao.Disney objavljuje da će Meghan Markle biti narator jednom od njihovih najnovijih dokumentarnih filmova o prirodi, prenosi Harper’s Bazzar. Dokumentarac nosi naslov “Elephant”, a biti će dostupan na platformi Disney+ od 3. travnja ove godine.


Projekt će koristiti organizaciji “Elephants Without Borders”, a šuška se da je bio u početnoj fazi prije no što su Meghan i Harry najavili odlazak iz kraljevske obitelji. Na britanskoj premijeri filma “Kralj lavova” prošle godine, snmiljen je razgovor Harryja i tadašnjeg izvršnog direktora Disneyja, Boba Igora, u kojem smo mogli čuti kako Harry predlaže svoju suprugu za ovakav posao.


Markle je za projekt doznala kroz zajedničke prijatelje filmaša koji stoje iza dokumentarca, a koje je upoznala tijekom posjeta Bocvani 2016. godine. Režiseri filma, Mark Linfield i Vanessa Berlowitz, kasnije su joj prišli i upitali razmišlja li o naraciji za taj film, s obzirom na njezinu prethodno izraženu zainteresiranost za ovu temu i snimku.
Markle je snimila svoj glas za film u Londonu, još u jesen prošle godine.