Hailey i Justin

Nakon brzih zaruka svi se pitaju kada će vjenčanje, poznato je mjesto održavanja

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Justin je svojoj zaručnici ovih dana posvetio i romantičnu objavu na društvenim mrežama u kojoj između ostalog kaže kako će joj biti odan cijeloga života i da želi provesti život upoznajući svaki djelić njeNakon što je Justin Bieber potvrdio zaruke s Hailey Baldwin i bacio u očaj brojne obožavateljice svi se pitaju kada će i gdje poznati par jedno drugome izreći »da«. Prema pisanju portala TMZ, par neće tako brzo pred oltar, barem ne prije 2019. godine. US Weekly piše da će par već počeo s pripremama za privatno i intimno vjenčanje koje će se najvjerojatnije održati u Kanadi koja za mladog pjevača ima posebno značenje i u kojoj voli provoditi vrijeme.


Justin je svojoj zaručnici ovih dana posvetio i romantičnu objavu na društvenim mrežama u kojoj između ostalog kaže kako će joj biti odan cijeloga života i da želi provesti život upoznajući svaki djelić nje.


Podsjetimo se Justin je Hailey, koju zna već nekoliko godina, zaprosio tijekom romantičnog putovanja na Bahame. Navodno je prije prosidbe sve u restoranu zamolio da spreme svoje mobilne telefone kako ne bi fotografirali taj poseban trenutak.