Jon Bon Jovi

Legendarni pjevač misli da mu je sin zaražen koronavirusom: “Prilično je teško doći do testa”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Kaže da se njegov sin osjeća puno bolje.Jon Bon Jovi (58) misli da je njegov sin Jacob (17) zaražen koronavirusom, iako još nije testiran. Glazbenik se u nedavnom intervjuu otvorio o tome kako se osjeća u izolaciji te usput otkrio da vjeruje kako njegov sin tinejdžer ima COVID-19, prenosi Page Six.


“Čitava je obitelj zajedno, sva su djeca ovdje s nama. Ovdje smo petnaest dana, nije da brojim”, kazao je pjevač.


Jacob je odvojen u karantenu od ostatka obitelji, a nakon posjete doktora, Bon Jovi kaže da se njegov sin osjeća puno bolje. 
Njegova je supruga Dorothea napravila karantensku zonu u vešeraju tako da tamo nitko ne može ući bez maske i rukavica. Popularni rocker objašnjava da njegova supruga pri ulasku u prostoriju, nosi kućnu haljinu okrenutu naopako i svaki put različite papuče.


“Držimo ga tamo dok se svi simptomi ne povuku i dok nije sto posto svoj. Krenulo je od nekih mlađih dečki koje smo imali ovdje i koji su se testirali te su bili pozitivni. Imali su glavne simptome, ali su otišli, tako da samo pratimo isti protokol”, kazao je pjevač i dodao da mu sin nije testiran jer je do testa “prilično teško doći”.


Daily Voice prenosi da je koronavirus inspirirao glazbenika da napiše pjesmu “Do What You Can”. “Ovo nisu jednostavna vremena, ali u ovome smo zajedno. Napisao sam prvi stih i refren. Napišite mi stih. Recite svoju priču”, objavio je na svojoj Facebook stranici, pozvavši obožavatelje da mu pomognu u pisanju.