Slavna sportašica

Je li prsten na ruci Sandre Perković samo u svrhu reklame ili je u pitanju nešto drugo?

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramPrelijepa bacačica diska Sandra Perković osvojila je na desetke medalja, ali njeno srce dosad unatoč brojnim udvaračima do kraja nije uspio osvojiti nitko.


Ipak, Sandra na svojoj ruci nosi novi prsten koji je izazvao pomutnju kod svih neinformiranih te potaknula nagađanja.


Sandra je uvijek vodila tajnoviti privatni život bez puno eksponiranja. Jedina ozbiljnija ljubavna izjava bila je ona kad je pred četiri godine objavila na Instagramu post tagan i na njenog “životnog partnera” i trenera Edisa Elkasevića.
Foto: instagram


Foto: instagramTada je nježnim riječima opisala njihovu vezu:


– Svi se pitaju toko je Misteriozni trener, »čovjek iz sjene», čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da je sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati.


Ipak prema šuškanjima Sandra i Edis trajali su do ljeta prošle godine kad se počelo već naveliko govorkati o njihovom prekidu.


Na prekid veze nadovezale su se priče o novoj ljubavi s rukometašem Jerkom Matulićem.


Foto: instagram


Foto: instagramIpak na njenom Instagramu Sandra se ponosno fotografirala kao ambasadorica zaručničkog i vjenčanog prstenja jedne poznate zlatarne, ali prema navodima očevidaca Edis i Sandra ponovno su viđeni u zajedničkom izlasku.


Hoće li se stara ljubav obnoviti i njihov 13-godišnji poslovno privatni odnos postaviti u status neraskidivi – ostaje za vidjeti.