Natjecanje Jokenation

Marina Orsag najbolja stand-up komičarka kontinentalne Europe i Rusije

P. N.

Nakon ovacija koje je pokupila od publike i kolega te kratkotrajnog božićno-novogodišnjeg odmora, Marina se posvetila radu na novom autorskom showu pod nazivom Ružičaste naočale. Najsvježija predstava premijerno je izvedena u Varaždinu 10. veljače, a već iduća izvedba dolazi u Pulu 23. veljačePočetkom prosinca Marina Orsag izabrana je za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Europe i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation.


Ovom titulom 37-godišnja se Zagrepčanka uvrstila u 10 najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast nastupati u slavnoj  Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika.


Nakon ovacija koje je pokupila od publike i kolega te kratkotrajnog božićno-novogodišnjeg odmora, Marina se posvetila radu na novom autorskom showu pod nazivom Ružičaste naočale. Najsvježija predstava premijerno je izvedena u Varaždinu 10. veljače, a već iduća izvedba dolazi u Pulu 23. veljače.
Nastupi u Puli i Varaždinu dio su Marinine turneje po Lijepoj našoj i susjednim zemljama, a kako sama kaže nastupit će u INK-u s posebnim pogledom kroz svoje ružičaste naočale na Arenu, ali i budućnost.


“Jedva čekam svoj nastup u Puli. U cijeloj karijeri nastupala sam u ovom prekrasnom gradu samo jednom, a bila na puno kulturnih događanja, tako da sam jako sretna što sam napokon i ja dio kulturne scene Pule. Jedan od ciljeva koje sam si postavila kada sam se počela baviti stand-upom je proslava 20 godina karijere u pulskoj Areni. Nadam se da je ovo prvi korak k tome”, kaže Orsag.