Nastup u Makedonskoj operi

Vlatko Stefanovski ugostio Riječanina Andreja Grozdanova na koncertu u Skopju

P. N.

Nastup u intimnoj atmosferi male dvorane Makedonske opere i baleta

Nastup u intimnoj atmosferi male dvorane Makedonske opere i baleta

Posebnost ovog koncerta je bilo gostovanje riječkog gitariste Andreja Grozdanova kojega je Stefanovski povukao s Balkanske turneje na kojoj je ovaj riječki umjetnik predstavljao svoj zadni album duhovne glazbe Six String Worship. Zajedno su izveli gospel himnu Amazing Grace kao i makedonsku narodnu pjesmu Eleno kerkoU srijedu je u Skopju je održan samostalni koncert velikog makedonskog umjetnika Vlatka Stefanovskog.


Iako je Vlatko nebrojeno puta nastupio u Skopju, ovaj nastup je bio poseban jer je Vlatko po prvi puta nastupio u intimnoj atmosferi male dvorane Makedonske opere i baleta, što mu je po njegovim riječima bila dugogodišnja želja zbog fenomenalne akustike prostora.


Pred više od 300 odabranih gledatelja Vlatko je izveo presjek pjesama koje su obilježile njegovo samostalno stvaralaštvo ali i ono u sklopu mega grupe Leb i Sol. 
Posebnost ovog koncerta je bilo gostovanje riječkog gitariste Andreja Grozdanova kojega je Stefanovski povukao s Balkanske turneje na kojoj je ovaj riječki umjetnik predstavljao svoj zadni album duhovne glazbe Six String Worship.


Zajedno su izveli gospel himnu Amazing Grace kao i makedonsku narodnu pjesmu Eleno kerko.


Poznavajući vrlo precizan odabir ljudi s kojima Stefanovski surađuje možemo slobodno reći da je ovo gostovanje ultimativna potvrda kvalitete riječkog glazbenika što potvrđuje i brojka od 10.000 prodanih albuma instrumentalne glazbe Andreja Grozdanova.