Kontroverzni nastup

Šok u Supertalentu: Svi i dalje pričaju o natjecatelju koji slika – penisom

Ivana Kocijan

Foto Nova TV

Foto Nova TV

Preksinoćnju epizodu showa Nove TV u prosjeku je pratilo oko 855 tisuća gledatelja. Kontroverzan nastup Brenta Raya Frasera produkcija je cenzurirala i emitirala na kraju showaDruga epizoda nove sezone »Supertalenta« Nove TV donijela je mnoge zanimljive natjecatelje, a među njima je bila i druga zlatna kandidatkinja, 13-godišnja Zagrepčanka Elena Brnić koja je svojim anđeoskim glasom oduševila žiri te zahvaljujući Maji osvojila zlatni gumb i plasirala se direktno u polufinale. Vokalnim sposobnostima žiri je iznenadila i natjecateljica iz Rijeke Elizabeth Zacero kojoj su neki zamjerili da u pjevanju imitira pjevačicu Rihannu, a sudačka četvorka bila je oduševljena i nastupom 14-godišnje Vanesse Jakac iz Buzeta koja je atmosferu zagrijala skladbama na harmonici.


Svakako najneobičniji i najkomentiraniji nastup u preksinoćnjoj epizodi bio je posljednji, onaj Kanađanina Brenta Raya Frasera koji je izazvao popriličan šok u publici i među žirijem. Na pozornici se pojavio u bijelom kombinezonu, a nakon što ga je svukao sa sebe, krenuo je u realizaciju svog nastupa – crtanja na platnu pomoću spolovila! Martina Tomčić Moskaljov njegov performans nije željela gledati te je odmah na početku stisnula X i napustila studio, dok je ostatak žirija u čudu i s velikim zanimanjem gledao nastup.


– Ja ovo nikad nisam vidjela u životu i lijepo je vidjeti nešto novo. Kakogod, nikad neću zaboraviti ovaj nastup, ali za ovakav show, morat ću ti se samo zahvaliti i reći »ne«, poručila mu je Maja, dok su Janko Popović Volarić i Davor Bilman čiji je portret kanadski umjetnik naslikao, zaključili kako je to zaista talent te mu dali glas »da«.
Publika u studiju nije bila zadovoljna Majinim glasom te ju je uz skandiranje i navijanje ipak nagovorila da mu da »da« tako da je Brent nastup cenzuriran na TV-u završio s tri glasa »da« i jednim iksom.


O kontroverznom nastupu Kanađanina Brenta Raya Frasera u jučer se mnogo govorilo i pisalo, pogotovo na društvenim mrežama.– Društvene mreže obiluju pozitivnim komentarima za jučerašnju emisiju, a o velikom interesu za show svjedoče i rezultati gledanosti. »Supertalent« i dalje potvrđuje status najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj, a jučerašnju epizodu u prosjeku je pratilo oko 855 tisuća gledatelja.

Epizoda je emitirana s dobnom oznakom 12, a nastup natjecatelja Brenta Raya Farsera emitiran je posljednji, u kasnijem večernjem terminu. Tijekom snimanja nastupa navedenog kandidata u publici nije bio niti jedan maloljetnik, poručili su jučer s Nove TV dodavši kako nova sezona »Supertalenta« donosi brojna iznenađenja i zanimljive kandidate koje gledatelji iz epizode u epizodu mogu pratiti.


Nešto nikad viđeno u »Supertalentu« priuštio je i natjecatelj Biba struja koji može podnijeti visoki napon što je dokazao i na pozornici. Sedam natjecateljica iz grupe Flamenco Split predstavilo se poznatim španjolskim plesom, a atmosferu je zapalio i natjecatelj Marčelo Selim koji se predstavio imitacijom plesa Michaela Jacksona. Barmenski dvojac BarLevels pokušao je impresionirati žiri svojim talentom flair showom, no nisu to u potpunosti uspjeli kako su zamislili.


Natjecateljica Leona Borovčak pokazala je koje je sve trikove naučila svog psa Bena koji razumije naredne na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Dva glasa »da« i dva »ne« od žirija dobio je natjecatelj Slobodan Bebić koji je došao predstaviti svoj talent – pisanje poezije, a četiri X-a dobio je Ivan Kozjak koji se predstavio pjevanjem. Žiri nije bio zadovoljan ni pjevanjem natjecatelja Filipa Rakočevića koji se predstavio vlastitom rap izvedbom.