Rihannin nasilni bivši dečko

Pjevač Chris Brown i još dvojica uhićeni u Parizu pod sumnjom za silovanje

Hina

Chris Brown / Reuters

Chris Brown / Reuters

O uhićenjima je prvi izvijeestio magazin Closer, koji je objavio da su Brown, njegov zaštitar i prijatelj uhićeni nakon što je 24-godišnja žena izjavila da je silovana u pjevačevom apartmanu u hotelu Mandarin Oriental u noći 15. siječnjaPARIZ Američki pjevač Chris Brown uhićen je u ponedjeljak u Parizu s još dvije osobe pod sumnjom za silovanje, rekao je izvor u francuskoj policiji.


O uhićenjima je prvi izvijeestio magazin Closer, koji je objavio da su Brown, njegov zaštitar i prijatelj uhićeni nakon što je 24-godišnja žena izjavila da je silovana u pjevačevom apartmanu u hotelu Mandarin Oriental u noći 15. siječnja.


Žena je kazala da je upoznala te muškarce u pariškom noćnom klubu ranije te večeri, navodi Closer.
Ni Brown niti njegovi agenti nisu bili dostupni za komentar.


Brown (29), koji je već ranije imao problema s pravosuđem, među ostalim zbog napada na pjevačicu Rihannu 2009. godine, ostao je u pritvoru u utorak, kazao je pravosudni izvor.


Brown se izjasnio krivim za napad na tadašnju djevojku Rihannu u incidentu koji je došao na naslovnice diljem svijeta s fotografijom njezina natučena lica.


Godine 2016. Brown je uhićen u Los Angelesu nakon što ga je jedna žena optužila da je uperio pištolj u nju. Brown je odbacio te optužbe.


Silovanje u Francuskoj kažnjava se zatvorskom kaznom u trajanju do 15 godina.