Partnerica sama sebi

Glumica Emma Watson objasnila status svoje veze: ‘Sretna sam sama sa sobom’

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Proteklih godina su je povezivali s različitim muškarcima. Glumica i aktivistica Emma Watson (29) u intervjuu za Vogue je objasnila svoj romantični status. Proteklih su je godina povezivali s mnogim muškarcima, ali glumica je osmislila sasvim novim pojam kojim je opisala svoj trenutni status.


Izjavila je da je u sretnoj vezi sama sa sobom, gdje je sama sebi partnerica i usput se osvrnula na trideseti rođendan koji će proslaviti u travnju iduće godine.


“Zašto svi rade veliku frku oko tridesetog rođendana? To uopće nije neka velika stvar. Shvatila sam da je odjednom oko tebe toliki priljev subliminalnih poruka. Ako još nisi izgradila dom, ako još nemaš supruga, ako još nemaš dijete, a navršavaš trideset godina i nisi u nekom nevjerojatno stabilnom trenutku svoje karijere ili tek otkrivaš situaciju – nađeš se pod toliko snažnim osjećajem anksioznosti”, kazala je mlada glumica. 
Watson kaže da je sada vrlo sretna sama sa sobom.


“Nikada nisam vjerovala toj izjavi – sretno sam slobodna. Vjerovala sam da je to nekakva igra. Trebalo mi je puno vremena, ali sretna sam što sam slobodna. Kažem da sam sama sebi partnerica”, objašnjava glumica koja će u srcima mnogih, zauvijek ostati Hermiona Granger iz sage o Harryju Potteru.


NZ Herald prenosi da je glumica unatoč izjavama, nedavno viđena u poljupcu s misterioznim muškarcem ispred jedne londonske pekare. Povezivali su je i s Dominicom Piazzom nakon što je par nekoliko puta viđen u Los Angelesu tijekom kolovoza, a kratko je bila i s Brendonom Iribeom.


U kolovozu su krenule i glasine da je u vezi s bivšim kolegom, Tomom Feltonom, koji je u “Harryju Potteru” utjelovio Draca Malfoyja. Felton je na svom Instagram profilu tada objavio njihovu zajedničku fotku na kojoj kolegicu uči svirati gitaru u Južnoj Africi, što je obožavateljima bila dovoljna potvrda veze. Ista je više puta negirana s obje strane. 


FOTO/Tom Felton, Instagram


FOTO/Tom Felton, InstagramWatson je bila i u vezi s glumcem Chrodom Overstreetom prošle godine, ali su prekinuli nakon šest mjeseci. 


Glumicu ćemo uskoro gledati na velikim ekranima, gdje će rame uz rame s Meryl Streep i Laurom Den, glumiti u filmu “Male žene”. Watson će u adaptaciji kultne knjige utjeloviti Meg. “Njezin lik i njezin način na koji je feministica, govori o odabiru. Jer za mene to i jest feminizam. Njezin je odabir biti majka i supruga”, kazala je o svome liku mlada glumica, prenosi NZ Herald.


Watson je ranije kazala preferira ne hodati sa slavnim osobama. “Ne hodam s ljudima koji su slavni. Mislim da nije pošteno što odjednom, intimni detalji njihovog osobnog života postaju javni, kao direktna posljedica mene. Voljela bih da ih mogu zaštiti”, zaključuje.