Veliki jubilej

Dvadeset godina kasnije: Parni valjak ponavlja ‘bez struje’ u Domu sportova

Danijela BaukRIJEKA Parni valjak ovog prosinca slavi 40 godina otkad je jedan od naših najproduktivnijih  bendova osvojio  prvu pozornicu i prvu publiku, no slave i 20 godina od legendarnog koncerta i albuma koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj diskografiji. Kultni »Bez struje: Live in ZeKaeM« u maloj dvorani Doma sportova dobit će svoju novu inačicu.


Koncert održan 1995. godine u ZeKaeM-u jedan je od najznačajnijih i najzapamćenijih trenutaka karijere Parnog valjka. Ususret zagrebačkim koncertima, Parni valjak je u Sava centru i Hali sportova u Beogradu održao također akustični i potom električni koncert i oduševio tisuće, a za dva tjedna i Zagreb će uživati u dvije večeri  – 18. prosinca Parni valjak slavi akustičnim koncertom u maloj dvorani Doma sportova, a 19. električnim koncertom u velikoj dvorani.


Koncerti u Domovima sportova približavaju se, a ulaznice polako, ali sigurno – nestaju. Dok ih još ima, ulaznice za rođendanska slavlja Parnog valjka dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima .