Stiže popularni umjetnik

Božo Vrećo nastupa u opatijskom Centru Gervais u studenome

P. N.

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Kako javlja Incognito Agency, bit će to koncert za 450 sjedećih mjesta, a ulaznice će se prodavati po cijenama od 120, 140 i 170 kunaPopularni umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo nastupit će 8. studenog 2019. u 21:15 sati u opatijskom Centru Gervais. 


Kako javlja Incognito Agency, bit će to koncert za 450 sjedećih mjesta, a ulaznice će se prodavati po cijenama od 120, 140 i 170 kuna.


Ulaznice je moguće kupiti na Entrio prodajnim mjestima: u Ghetaldusu u Opatiji i Rijeci, u New Soundu u Matuljima, u Dallas Music shopu u Rijeci i te na ostalim Entrio prodajnim mjestima. 


Moguća je i online kupnja ulaznica na adresi https://www.entrio.hr/event/bozo-vreco-opatija-6791.Božo Vrećo je tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.Nakon što se preko 50 godina nitko nije usuđivao unijeti promjene u postojeći sevdah i zapisati novi tekst po uzoru na stare tekstove, Božo Vrećo se među glazbenim pionirima novije generacije istaknuo kao najinteresantniji i najpoznatiji interpretator i kantautor novijeg vremena.Muško-ženska dualnost Bože Vreće, iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, čini njegovu a capella interpretaciju sevdalinki istinski emotivnim doživljajem.