Nagradni natječaj

NAJPOZNATIJA HRVATSKA RAKETA Novi list ti poklanja dres s potpisom Ivana Rakitića

P. N.

Ivan Rakitić je bez konkurencije jedan od najvećih koji je ikada nastupao za Hrvatsku...Motor zamašnjak Barcelone, jedna od glavnih karika kockastih u pohodu na svjetsko srebro, uvijek na raspolaganju kada su u pitanju nastup za reprezentaciju Hrvatske. I sam je nedavno priznao da mu srce nije dozvolilo reći zbogom najdražem dresu.


Ivan Rakitić ili jednostavno Raketa. Ponekad možda čak pomalo nepravedno živi u medijskoj sjeni Luke Modrića ili primjerice Maria Mandžukića, no to ne umanjuje njegove zasluge i kvalitete. Dapače!


Trebalo je imati hrabrosti onako hladnokrvno izvesti one  penale na SP-u u Rusiji protiv Danske ili domaćina Mundijala, trebalo je imati puno znanja, samopouzdanja i prisebnosti svojim pogotkom poslati kući najvećega među velikanima, klupskog kolegu Lea Messija.
Ivan Rakitić je bez konkurencije jedan od najvećih koji je ikada nastupao za Hrvatsku…


Danas kreće nagradni natječaj Novog lista u kojem možete osvojiti originalan dres Ivana Rakitića s njegovim potpisom.


Što trebate učiniti?


Naš Ivan, najpoznatija hrvatska raketa, veznjak u Barceloni i najveći osmjeh hrvatske reprezentacije. Najoriginalniji komentar na nadimak Ivana Rakitića (Raketa) Novi List i HNS nagrađuju originalnim dresom s Ivanovim potpisom. Komentar upišite u Facebook komentarima ispod ovog teksta i sudjelujte u nagradnoj igri.


Pravila i trajanje nagradne igra možete pogledati OVDJE.