NOVA KOLEKCIJA IZ CICIBANA Trendi obuća koja štiti djecu na putu u školu i vrtić

P. N.

Nova Cicibanova kolekcija

Nova Cicibanova kolekcija

Cicibanova kolekcija  Jesen – zima 2017/18 nudi širok spektar udobnih cipela, čizme, gležnjače i elegantne balerinke  koje pri izboru materijala i boja prate modne trendoveCiciban


CicibanDani su još uvijek topli, ali ljeto nam polako odlazi. Bliži se jesen, što je za mnoge najljepše doba godine jer se priroda tada ogrne u čarobne šarene boje.
Hladniji dani donose niske temperature, snijeg i kišu i zato je potrebna odgovarajuća obuća koja će štititi najmlađa stopala od hladnoće na putu u školu i vrtić.


Cicibanova kolekcija  Jesen – zima 2017/18 nudi širok spektar udobnih cipela, čizme, gležnjače i elegantne balerinke  koje pri izboru materijala i boja prate modne trendove.


Novu kolekciju će začiniti žive boje, blještavi materijali, sjajna koža, šljokice, moderni tisak, pompom kuglice i profinjeno odabrani mali detalji.


Za pravilan razvoj stopala djece u školi, vrtiću ili kod kuće dostupne su i Ciciban papuče raznih modela i uzoraka. Izrađene od pažljivo biranih prirodnih materijala proizvedene u Sloveniji, ugodne i meke za nošenje.


Pozivamo vas da pregledate novu kolekciju Jesen-Zima 2017/18.


Također, Ciciban vas poziva da pronađete najbliže prodajno mjesto i vašim najmlađima osigurate kvalitetne i moderne cipele.


Nova kolekcija


Nova kolekcijaMARINES 772012 Navy, cijena je 395 kn


Marines linija kreirana je posebno za prve korake, kada se dijete počne oslanjati na noge. Cipele su izrađene od vrhunske kvalitetne, prirodne kože, a odlikuje ih udoban kalup i savitljiv potplat koji pruža potrebnu gipkost te pomaže pri usvajanju prvih koraka. Kod modela za dječake dominiraju plavi i neutralni tonovi ali i razigrane kombinacije našivaka različitih oblika.


MARINES 772012 Navy


MARINES 772012 NavyMINI 772208 Fumo, cijena je 419 kn


Linija Mini je dizajnirana za najmlađe modne entuzijaste. Lagane i udobne cipele izrađene su od visoko kvalitetne prirodne kože i modernih materijala. Vaši najmlađi će u cipelama Mini uvijek biti u korak s trendovima.


Mini Fumo


Mini FumoLAIKA 776676 Nero raspon cijene je od 299 do 359 kn


Elegantna linija balerinki kreirana za posebne prigode. Cipele su izrađene od prirodnih i modernih materijala. Za male princeze koje vole biti u centru zbivanja.


Laika nero


Laika neroALEX 772363 Rosa cijena je od 429 do 459 kn


Moderne cipele za djevojčice iz linije Alex izrađene su od prirodnih i trendi materijala, dostupne su u raznim vrstama veza i grafika. Ove sezone linija Alex je romantična, stvorena za prave male princeze.


Alex Rosa


Alex RosaREADY 772908 Navy, cijena je 425 kn


Ready linija kombinira iznimno udobne modele za dječake koji slijede neobične trendove. Zbog prirodnih materijala i zanimljivih uzoraka, koji su ispisani na koži cipele.


Ready Navy


Ready NavyOVERLAND 772773 Kaki, cijena je od 415 do 549 kn


Cipele iz linije Overland su izrađene od prirodnih materijala i prikladne za svaku prigodu. Udobnost, kvaliteta i moderan izgled brzo ih je postavio na listu najtraženijeg modela dječjih cipela.


Overland Kaki


Overland KakiCARNABY 776539 Blue, cijena je od 449 do 559 kn


Profinjeno kombinirani modeli iz linije Carnaby su novost ovogodišnje kolekcije. Cipele su namijenjene malim damama i njihovim mamicama, zbog sjajnih tkanina i pažljivo biranih detalja su u trendu.


Carnaby Blue


Carnaby BlueDOVER 777677 Bordo, cijena je od 429 do 469 kn


Linija Dover je namijenjena za djevojčice i nudi raznovrstan izbor od gležnjača za jesenske dane do visokih čizama za zimu. Linija oduševljava blještavim materijalima, pompom kuglice sa popularnim glitterom. Udobna zimska trendi obuća.


Dover Bordo


Dover BordoSEVEN 771906 Rosa, cijena je od 345 365 kn


Linija Seven kombinira cipele koje odražavaju sportski stil zbog svojih kombinacija boja. Njihova posebnost su profinjeni detalji, što stvara malo smireniji sportski izgled.


Seven Rosa


Seven RosaTIMBER 772720 Navy, cijena je od 415 do 549 kn


Linija Timber nezaobilazan je model za jesen i zimu. Ova zanimljiva linija ima visoki potplat koji osigurava dobro prianjanje na površinu. Timber obožavaju dječaci i djevojčice jer su izrazito ugodne za nošenje.


Timber Navy


Timber NavyCiciban trgovina Korzo 23a 


Ciciban trgovina Tower Centar Rijeka – J.P.Kamova 81a


Obuća trgovina ZTC – Zvonimirova 3


Ciciban


CicibanCiciban


Ciciban