Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
28. veljače 2020.
Ispis članka: Otvara se škola za uređenje i stiliziranje interijera - Novi List

NoviList.hr

Otvara se škola za uređenje i stiliziranje interijera

Novi projekt Mirjane Mikulec

20. srpanj 2019 11:42

Napisao: Ivana Kocijan

Namjera nam je bila da svim ljubiteljima interijera koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima, pružimo znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera, objasnila je Mirjana Mikulec 

Foto Rajna RAGUŽ

RIJEKA Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec u listopadu otvara školu za uređenje i stiliziranje interijera. Nakon otvaranja uspješnog studija interijera, pokretanja emisije »InDizajn s Mirjanom Mikulec«, 12 knjiga o interijerima, linije proizvoda za dom i pokretanja sajma koji je već postao tradicija, pred njom je novi izazov, škola koju pokreće u suradnji s timom vrhunskih predavača.

– Potaknuta sve većim zanimanjem javnosti za dizajn interijera, kao i za edukaciju u ovoj branši, krenula sam u ovaj projekt koji mi predstavlja veliki izazov. Ovo je nešto posve drugačije i jedva čekam prve polaznike. Otvaranje škole u planu je već neko vrijeme, a posljednjih godinu dana intenzivno sam sa svojim timom radila na ostvarenju. Namjera nam je bila da svim ljubiteljima interijera koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima, pružimo znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera, objasnila je Mirjana Mikulec dodajući kako je program koji nudi škola odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Polaznici će nakon završene prve akademske godine steći zvanje stilista interijera, a nakon druge, zvanje dizajnera interijera. O tajnama stiliziranja interijera, kroz predavanja i praktične vježbe, učit će od arhitekata s dugogodišnjim iskustvom.

– Naši će predavači otkriti polaznicima tajne lijepih, odvažnih i funkcionalnih interijera i, što je još važnije, prenijeti svoje bogato znanje koje je uz naše iskustvo glavni adut ove škole koja će polaznicima omogućiti da budu doista spremni za bavljenje ovim poslom, zaključila je Mirjana Mikulec.