Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
29. siječnja 2020.
Ispis članka: Problemi Elle Dvornik: "Ne znam kakav je vama bio listopad, al ne ponovio se više" - Novi List

NoviList.hr

Problemi Elle Dvornik: "Ne znam kakav je vama bio listopad, al ne ponovio se više"

Muke po preseljenju

4. studeni 2019 07:29

Napisao: P. N.

FOTO/Ella Dvornik, Instagram

Naša blogerica i influencerica Ella Dvornik Pearce, na svom je Instagram profilu objavila u kakvim se problemima pronašla. Listopad joj je obilježilo preseljenje u novu kuću, a koliko pakiranje može biti stresno, osim Elle zna i mnoštvo njezinih obožavatelja koji su joj to priznali u komentarima. 

"Nisu oni Skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Posesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš dal ti trebaju ili ne, koje ti je krivo bacit jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno. Sve je to viška, mogla bi bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na težini. Idućih par dana ću se posvetiti tome da očistim život svih nepotrebnih stvari. Poklonit, dat, zamjenit, prodat, što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se desilo prebrzo. Ne znam kakav je vama bio listopad, al ne ponovio se vise sretan vam studeni, da bar vam bio najbolji ikad!", napisala je Ella kraj fotke koja prikazuje nered - tipičan za preseljenje.

Objava je prikupila mnoštvo komentara u kojima su mnogi obožavatelji prošli jednaki stres. "Imam isti problem.. Upravo preselili, za više od pola stvari nisam ni znala da imam... Sad samo dijelim okolo kome šta treba...", napisala je jedna pratiteljica. "Isto mi je. Uskoro selimo u novu kuću iz podstanarstva i danas gledam ove natrpane stvari, ima 50% stvari za koje nemam pojma zašto tu stoje. Što više bacim, imat ću manje za prevesti", stoji u jednom od komentara. 

Ella trenutno čeka drugo dijete sa suprugom Charlesom Pearceom, a uz pune ruke posla oko selidbe, tu je i preslatka Balie koja će uskoro s roditeljima u novi dom.