Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
10. prosinca 2019.
Ispis članka: Zbog jake bure, od Kikovice do Delnica mogu samo automobili - Novi List

NoviList.hr

Zbog jake bure, od Kikovice do Delnica mogu samo automobili

HAK

3. rujan 2019 07:22

Napisao: HINA

Zbog jake bure, od Kikovice do Delnica mogu samo automobili

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, Krčkom mostu, autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1, gdje se zbog jakog vjetra na dijelu između vijadukta Božići i tunela Bristovac vozi uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, državna cesta Karlovac-Sinj-Split te Paški most.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac dogodila se prometna nesreća ?između čvorova Rugvica i Otok Svibovski u smjeru Bregane. ?

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. Mogući su odroni, upozorio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).