Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
26. veljače 2020.
Nije ih posjetila

Omišljani Kolindu Grabar-Kitarović pozdravili znakovitim transparentom

Omišljani Kolindu Grabar-Kitarović pozdravili znakovitim transparentom
Omišljani Kolindu Grabar-Kitarović pozdravili znakovitim transparentom
Autor:
Objavljeno: 17. srpanj 2019. u 16:24 2019-07-17T16:24:57+02:00

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas boravi na otoku Krku, ali u planu i programu nije se našlo vremena za posjet Omišlju.

To je izazvalo reakciju omišaljske načelnice Mirele Ahmetović

"Bez obzira što je tema nezakonitog i nakaradnog projekta plutajućeg LNG terminala bila izložena u ponedjeljak na press konferenciji, Predsjednica RH nije našla za potrebno posjetiti gradilište tog projekta što ponovno govori o čudnim okolnostima u kojima se on realizira.

Bez obzira na to, stanovnici Omišlja iskoristili su priliku i na ovaj civilizirani način odaslali poruku ne samo predsjednici nego i cijeloj hrvatskoj javnosti o njihovoj ustrajnosti u beskompromisnoj borbi protiv ovog nezakonitog projekta.

Napominjemo, načelnica Općine Omišalj Mirela Ahmetović izrazila je želju samoj predsjednici da u manje protokolarnom ozračju razgovaraju o ozbiljnim temama (temi nezakonitog projekta plutajućeg LNG terminala), koja kako je i njoj samoj poznato muči Omišalj i cijeli otok Krk", navodi se u priopćenju koje je stiglo iz ureda omišaljske načelnice.

Predsjednicu su zato pozdravili transparentom na kojem piše "Protiv plutajućeg LNG terminal" a kojeg su postavili uz prometnicu po kojoj je prošla kolona Kolinde Grabar-Kitarović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.