Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
11. prosinca 2019.
RTL-ov show

Život na vagi: Jedan je pobjednik, ali priliku za 50.000 kuna imaju i »nefinalisti«

Foto RTL
Foto RTL
Autor:
Objavljeno: 5. svibanj 2017. u 7:12 2017-05-05T07:12:31+02:00

Šansu za pobjedu i nagradu u vrijednosti 150.000 kuna imaju Ivan Krolo, Leonardo Zirdum i Darjan Zajačko, a jedino mjerilo koje će pobjedniku osigurati 150 tisuća kuna jest postotak mase koju su izgubili

Kandidati RTL-ovog showa »Život na vagi« tri su mjeseca bili pod strogim režimom, trenirali su svakodnevno, a iz prehrane izbacili sve ono što ih je i dovelo do prekomjerne težine. Nakon šest tjedana na malim ekranima, »Život na vagi« je došao do svog velikog finala koji je na programu RTL-a u subotu, 6. svibnja u 20 sati.

Šansu za pobjedu imaju Ivan Krolo, Leonardo Zirdum i Darjan Zajačko, a jedino mjerilo koje će pobjedniku osigurati 150 tisuća kuna jest postotak mase koju su izgubili. Nakon što su napustili kuću u kojoj su boravili, Krolo, Leo i Darjan su sami nastavili vježbati i zdravo se hraniti pa će se tek u finalu, mjesec dana nakon što su napustili kuću, vidjeti njihovi krajnji rezultati.

U trenutku izlaska iz kuće Krolo je imao 94,1 kilogram, što znači da je od početka showa smršavio 34,8 kilograma. Leo je na zadnjem vaganju imao 105,1 kilograma, a u kuću je ušao sa 141,9 kilogram što znači da je smršavio 36,8 kg. Darjan je pri ulasku u show imao 124,5 kilograma, a kazaljka na zadnjem vaganju je pokazala 30,7 kilograma manje.

Njihova predanost, trud i rad pokazali su se i na vagi, a koliko su uporni bili u vanjskom svijetu i jesu li uspjeli odoljeti izazovima svakodnevnice pokazat će se u finalu. Najbolji od njih dobiva 150 tisuća kuna, ali i »nefinalisti« imaju priliku osvojiti nagradu. Naime, u finalu će na vaganje stati i oni,  a onaj kandidat koji je od njih izgubio najveći postotak mase osvojit će 50 tisuća kuna.

U pohod na gubljenje kilograma, ali i vrijednu novčanu nagradu krenulo je 18 kandidata, no nisi svi bili jednako uporni i predani što se na kraju vidjelo i na vaganjima. Kroz transformacije su ih vodili treneri Sanja Žuljević i Mario Mlinarić, dok im je velika moralna podrška bila voditeljica Marijana Batinić.
O problemu pretilosti s kojom je »Život na vagi« suočio gledatelje svjedoči i činjenica da je već u prva dva dana stiglo više od 500 prijava.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.