Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
24. siječnja 2020.
Britney Spears

Novi detalji kraha pop princeze: Psihički slomovi iz prošlosti imali su još strašniju stranu

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2019. u 8:03 2019-11-06T08:03:37+01:00

Čini se da je situacija iz 2007. godine, za popularnu pjevačicu bila još teža nego se do sada mislilo.

U novom dokumentarcu koji nosi naziv “Britney Spears – Breaking Point”, izvori otkrivaju da je pjevačici Britney Spears te kobne 2007. godine, čak bio ugrožen i život. Page Six prenosi da su ljudi koji su je trebali štititi, možda primali mito od paparazzija koji su zauzvrat imali pristup pjevačici.

Esther Tognozzi vlasnica je salona u Los Angelesu u kojem je pop princeza obrijala glavu 2007. godine, u veljači. Tognozzi otkriva da je jedan od dvojice zaštitara koji su Spears pratili u salon, dignuo rolete da bi dozvolio fotografima fotografiranje Spears koja je u tom trenutku sama sebi brijala glavu.

Zaštitar otvarao rolete za fotografe

"Taman smo čistili kada je ispred salona krenulo bljeskanje fotoaparata i pitali smo se što se događa, razmišljajući o policiji i prvoj pomoći. Pogledali smo van i vidjeli mnoštvo bijelih svjetala koja 'blicaju' i netko je pokucao na vrata rekavši - hej, otvorite vrata, Britney Spears želi ući", prisjeća se Tognozzi.

Nakon što je otvorila vrata, priča da je Spears sjela na jednu od stolica. Pitala ju je kako joj može pomoći na što je pjevačica rekla da želi obrijati glavu. "Rekla sam joj da ne želi, na što je ona govorila da želi", kaže Tognozzi dodajući da ju je pokušavala odgovoriti od nauma. 

"Imala je dva zaštitara koji su vjerojatno trebali paziti na to da paparazzi ne uhvate fotke, a jedan od njih je stalno dizao rolete. Tada sam ih još imala na salonu. Imala sam klizna vrata i pitala sam zašto otvara rolete, kada nema nikoga. Par dana kasnije sam shvatila zašto je to radio, jer se tamo skrivao fotograf koji je uhvatio fotke", objašnjava vlasnica salona. 

Dodaje i da je pjevačici govorila da zaista ne želi to učiniti, da je sutra novi dan te da će se sutra osjećati drugačije. Kaže da je tijekom trajanja tog cirkusa, dobila poziv od brata s kojim se trebala naći prije nego li je Spears stigla u salon. "Dok sam završila s pozivom i vratila se, već je uzela brijaći aparat i isprobavala ga, testirajući kakav će to biti osjećaj. Mobitel mi je ponovno zazvonio, a dok sam se javljala, shvatila sam da je otišla u drugu prostoriju, sjela na stolicu i već obrijala pola glave", priča Tognozzi.

Dodaje da je pokušala "spasiti" situaciju, ali spears nije htjela nikakvu promjenu nakon što je obrijala glavu. Tvrdi da je popularna pjevačica bila sretna s ćelavom glavom te da je rekla: "Moja mama će biti tako ljuta".

"Mislim da danas ne bi bila među nama"

U međuvremenu je Robert Baker (šef plesnog studija) za britanski The Mirror izjavio da je otac pjevačice, Jamie, vjerojatni razlog zašto je Britney još uvijek živa nakon svojih psihičkih epizoda. "Znam Britney od 1998. godine. Vidio sam je na vrhuncu slave i gledao sam ju dok se borila kada su stvari postale teške. Izmicala je kontroli. Prolazila je kroz najgore razdoblje u životu i trebala je pomoć. Njezin je tata uskočio i pružio joj svu potrebnu pomoć. Da nije, stvari bi bile puno drugačije. Mislim da ne bi bila među nama danas", kazao je.

Proteklih mjeseci, između Britney i njezina oca, stvari su bile poprilično loše. Kao i u odnosu između Britney i njezina bivša supruga (te oca njezinih sinova), Kevina Federlinea. Federline je dobio zabranu pristupa za Jamieja nakon što je navodno "digao ruke" na njegova sina, Seana. 

Izvori tvrde da se Sean navodno "osjećao nesigurnim" i zaključao se u sobu nakon svađe s Jamijem, ali da je Jamie uspio provaliti kroz vrata i navodno ga "protresti". Britney je nakon toga odvela sinove iz doma njezina oca te obavijestila Kevina o incidentu. Jamie navodno neće biti optužen za incident. 

Federline se nedavno složio na 70 posto skrbništva nad djecom, a Britney na 30 posto. Prethodno su imali jednako skrbništvo nad sinovima. 

Britney je od Kevina zatražila rastavu u studenom 2006. godine, a ista se realizirala 2007. Kevin je tada zadržao skrbništvo nad djecom, dok se Britney nakon javnih ispada nije stabilizirala. Jamie je od 2008. imao skrbništvo nad Britney, ali je odstupio s tog mjesta nakon navodnih nesporazuma s njezinim sinom. 

Do 31. siječnja iduće godine, skrbništvo nad popularnom pjevačicom ima Jodi Montgomery. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.