Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
25. veljače 2020.
Nakon prevare

Kardashianki bivši dečko darovao ogromne balone: "Cijenim ljubav i pažljivost"

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 10. studeni 2019. u 18:49 2019-11-10T18:49:54+01:00

Danas je izašao moj novi parfem "Pink Diamond" iz kolekcije KKW Fragrance i za poklon sam dobila ove predivne balone - napisala je Khloe u objavi

Khloe Kardashian i njezin bivši partner Tristan Thompson još uvijek su u dobrim odnosima nakon njegovih nekoliko prevara u prošlosti.

Kardashianka je na svojem Instagram profilu pohvalila oca svojeg djeteta jer joj je poslao poklon za proslavu izlaska njezina novog parfema. 

- Danas je izašao moj novi parfem "Pink Diamond" iz kolekcije KKW Fragrance i za poklon sam dobila ove predivne balone - napisala je Khloe u objavi.

- Poslani su mi od moje bebe True i Tristana. Cijenim ljubav i pažljivost koju su mi poslali. Ponosna sam na suroditeljstvo koje ostvarujemo. 

Khloe

Prošlog mjeseca Khloe je govorila o "liječenju" nakon drame koju je proživjela s NBA košarkašem, kao i njihovom suroditeljstvu. 

- Teško je, stvarno nije lagano to za mene. Bilo bi lakše kada bih mogla uzeti True i zabraniti Tristanu da ju viđa, ali on nije povrijedio nju, nego mene. On je njezin otac i mora imati dobar odnos s njome. Ja neću stati između njih - rekla je prije mjesec dana Khloe. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.