Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2020.
Kaitylnn Carter

Bivša djevojka Miley Cyrus napisala esej o njihovoj ljubavi: 'Nisam znala da sam sposobna voljeti ženu'

FOTO/Kaitlynn Carter, Instagram
FOTO/Kaitlynn Carter, Instagram
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2019. u 8:07 2019-11-06T08:07:11+01:00

U eseju piše je tijekom veze odbacila sve "norme" i jednostavno živjela. 

Kaitlynn Carter (31) i Miley Cyrus (26) ovog su rujna prekinule svoju kratku romantičnu vezu. Ista je uslijedila nakon što je Carter prekinula s Brodyjem Jennerom, a Cyrus se razvela od supruga Liama Hemswortha. Nakon prekida, Cyrus je nastavila dalje i započela vezu s australskim pjevačem Codyjem Simpsonom, prenosi Page Six.

Carter je nedavno napisala čitav esej za časopis Elle u kojem se otvorila o svom putovanju na kojem otkriva vlastitu seksualnost. U eseju izjavljuje da je njezina veza s pjevačicom bila prava stvar.

"Prošlog srpnja sam otišla na ljetovanje s prijateljicom. Slijedeća stvar koju znam - zaljubila sam se u nju. Nije to bilo jednostavno, naravno. Ali nije bilo ni strašno komplicirano", stoji u eseju. 

"Do tog putovanja mi nikada nije palo na pamet da sam sposobna voljeti ženu na način na koji volim nju. Ali, prisjećajući se svoje romantične povijesti, shvaćam da nikada nisam imala određeni tip. Iako je veza s mojom prijateljicom često u medijima označena kao 'ljetna romansa' ili 'istospolna afera', bilo je to puno više od toga. To je bilo produhovljeno putovanje samo-otkrivenja. Po prvi put sam slušala sebe, zaboravila na 'norme' i živjela", otvorila se Carter.

"Nisam morala razmišljati niti previše analizirati situaciju. To se samo dogodilo i osjećalo se pravim. Gledajući na naše trogodišnje prijateljstvo, shvatila sam da me oduvijek privlačila na poseban način, način na koji me nisu privlačile ostale prijateljice. No, sve do tog putovanja nije mi palo na pamet da ju gledam u romantičnom smislu", objašnjava Carter.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.