Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
17. siječnja 2020.
Ispis članka: INTERIJERI Pampas trava rastući je trend u dekoriranju doma - Novi List

NoviList.hr

INTERIJERI Pampas trava rastući je trend u dekoriranju doma

Elegantni ukras

24. siječanj 2019 14:04

Napisao: Ivana Mavrić

Popularnosti ove ukrasne biljke svjedoči i činjenica kako već neko vrijeme na Pinterestu predstavlja najveći trend u dekoru doma, a sve ju češće viđamo i kao ukrasni element na modernim vjenčanjima

Foto: @lookpimpyouroom, wohnschmuck Instagram

Ovu decentnu i efektnu biljku raskošnih, paperjastih listova često viđamo kao ukrasni dodatak u modernim interijerima. Tražite li inspiraciju za uređenje doma, svakako razmislite o dekoriranju blagavaonskog stola, dnevnog boravka, spavaće sobe, pa čak i kupaonice granama pampas trave- novog trenda u uređivanju doma.

Ukrasna biljka duge stabljike i nježne boje pijeska djeluje jako efektno u minimalističkom dizajnu doma. Vašem će interijeru dati dašak elegantnog, ali i boemskog ugođaja i oplemeniti svaku prostoriju u domu. Možete je samostalno postaviti u vazu ili pak dodati malo zelenila, a djelovat će jako efektno obješena na zidove sivih tonova. Dodatak pampas trave pružit će dobar kontrast na bijelim elementima ili pak postavljena uz ogledalo u hodniku ili spavaćoj sobi, a pružit će opuštajući efekt u kupaonici, mjestu rezerviranom za rituale ljepote.

Popularnosti ove ukrasne biljke svjedoči i činjenica kako već neko vrijeme na Pinterestu predstavlja najveći trend u dekoru doma, a sve ju češće viđamo i kao ukrasni element na modernim vjenčanjima ili pak zaručničkim proslavama. Inspirirajte se uz fotografije koje smo pronašli na Instagramu i sami dekorirajte dom ovom decentnom i elegantnom biljkom.

1coco_homedeco

2katiecommon

3lookpimpyouroom

4bernayanni9

5boheme_haus

6_wohnschmuck

7deecampling

8a_n_e_w_journeycreatelifestyle

9annemettehjortlund

10katebowbow

Foto: Instagram

dizajn doma, interijeri, pampas trava