Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 26
Sutra: 12° 12° 26
9. prosinca 2019.
Ispis članka: Romantična i zaljubljena Franka ima novu pjesmu - Novi List

NoviList.hr

Romantična i zaljubljena Franka ima novu pjesmu

Ljetni singl

28. lipanj 2018 12:39

Napisao: Ivana Kocijan

Pjesma »Kao ti i ja« svojevrstan je nastavak njenog uzetno uspješnog singla »S tobom« koji na YouTubeu ima više od 4 milijuna pregleda. Za pjesmu je snimljen i spot na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini pored Rovinja, u režiji Sandre Mihaljević & Igora Ivanovića

Scena iz novog spota Franke Batelić

Franka ima novi (ljetni) singl. Riječ je o pjesmi »Kao ti i ja« čiji su autori Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Singl su dodatno začinili pjevači škole Husar i Tomčić – radi se o nastavku sjajne suradnje započete nakon što su Franku iznenadili obradivši njezinu eurovizijsku pjesmu »Crazy«.

– »Kao ti i ja« je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice, istaknula je Franka.

Pjesma »Kao ti i ja« svojevrstan je nastavak njenog uzetno uspješnog singla »S tobom« koji na YouTubeu ima više od 4 milijuna pregleda. Za pjesmu je snimljen i spot na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini pored Rovinja, u režiji Sandre Mihaljević & Igora Ivanovića.

a0Kao0ti0i0ja006

– Da samo znate koliko se veselim izlasku spota! Sunce i predivno more koje okružuje romantični otočić i svjetionik Sv. Ivan na pučini bili su predivna lokacija za ispričati priču o ljubavi. Pjesma »S tobom« je označila moj glazbeni povratak nakon duže pauze, »Crazy« ostvarenje sna iz djetinjstva o odlasku na Eurosong, a »Kao ti i ja« potvrđuje smjer kojim idemo. Prve reakcije publike su sjajne, što nam je veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma, rekla je Franka. (I. Ko.)

a0Kao0ti0i0ja002