Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
26. siječnja 2020.
Ispis članka: O sole mio! Kako li samo izgleda u bikiniju, a proslavila 50 godina mature - Novi List

NoviList.hr

O sole mio! Kako li samo izgleda u bikiniju, a proslavila 50 godina mature

Neda Ukraden

18. lipanj 2019 08:17

Napisao: P. N.

O sole mio! Kako li samo izgleda u bikiniju, a proslavila 50 godina mature

Neda Ukraden pred nekoliko je dana proslavila 50. godišnjicu mature u Sarajevu gdje se usrela sa bivšim kolegama. Na svom je Instagramu, pozdravljajući sve iz sarajevske zračne luke, napisala:

- Zbogom Sarajevo, vozdra raja.! Nezaboravni trenuci sa zlatne godišnjice mature i susreta s dragim prijateljima iz IV4, Treće gimnazije, medju kojima su se i kumstva desila. Zauvijek u sjećanju će ostati ova noć 1. Juna u predivnom restoranu BARKA , kao i Baš čarsija, Wilsonovo šetaliste, Ilidža... puno mi je srce! Hvala svima!

Puna dojmova pjevačica koja i u sedmom desetljeću izgleda poput djevojčice prisjetila se tih serednjoškolskih dana i svojih kolega koji su na ovo druženje stigli sa svih strana svijeta, te nije odoljela sve i stihovima opjevati :

- Moj živote eh da si gitara, pa da našu priču sviraš ti... Moja generacija, IV4, Treća gimnazija u Sarajevu slavi zlatni jubilej. Svi završili fakultete, ostali divni, normalni obiteljski, dragi ljudi. Došli iz Norveške, Belgije, Beograda, Jagodine, Pazove, Subotice, Rovinja, Sarajeva... Bilo je to neko divno vrijeme... - napisala je Neda.

ddd

Odmah nakon proslave Neda se uputila na more, gdje je napokon stiglo i dug čekano ljeto. Zgodna pjevačica nije časila da uroni u more i s plaže pozdravi svoje obožavatelje.

U to ime opalila je selfie u kupaćem kostimu i pokazala savršenu figuru koja nikog ne ostavlja ravnodušnom, te opet u stihovima komentirala:

- Došlo doba da se more proba. Ja ljepote, na ovu vrućinu.... O sole mio.... lipo li je, lipo li je ...još kad borovina zamiriše...

feeeen