Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
31. ožujka 2020.
Bellesa Enterprises

Poklanjaju seksi igračke ženama u samoizolaciji: 'Masturbiraj, operi, isperi i ponovi'

Foto Screenshot Instagram Bellesa Enterprises
Foto Screenshot Instagram Bellesa Enterprises
Autor:
Objavljeno: 22. ožujak 2020. u 7:56 2020-03-22T07:56:34+01:00

"1. Masturbiraj, 2. Operi igračke, 3. Isperi igračke, 4. Ponovi", savjet je s njihovog Instagram profila

Nije tajna da mnogi ne znaju što bi sami sa sobom u vrijeme kada je više no ikada, važno ostati doma. Mnogi imaju ograničene kontakte s ostalim ljudima, a ponekad je teško smisliti i što raditi. Srećom, kanadska kompanija je pronašla jedan od načina kako utrošiti vlastito vrijeme, nastaviti sa izolacijom i pritom nikoga ne dovesti u opasnost zbog kontakta.

VT. prenosi da kompanija za proizvodnju seksualnih pomagala "Bellesa Enterprises" iz Montreala, poklanja na tisuće svojih igračaka ženama koje se tijekom pandemije koronavirusa nalaze u samoizolaciji.

Kompanija je započela s tisuću i petsto igrača koje prodaju od 17. ožujka, a od tada ih šalju neprestano.

Jason Elman (27) iz kompanije poručuje da je ideja "zadržati sve u kućama i osigurati da su pritom sretni".

"Bellesa Enterprises" je orijentirana na proizvode za žene pa nudi vibratore, filmove i mnoštvo igračaka. Prodaja u njihovoj trgovini je u odnosu na ožujak prošle godine, porasla za 87 posto. Kažu da je jedan od razloga zasigurno koronavirusa.

Više od stotinu tisuća ljudi se prijavilo za poklon, a s obzirom da ne mogu baš svima ispuniti želje, kažu da nude darovne kartice u iznosu od 27 dolara.

Kompanija je na svom Instagram profilu vrlo jednostavno objasnila što se može raditi u samoizolaciji: "1. Masturbiraj, 2. Operi igračke, 3. Isperi igračke i 4. Ponovi". 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.