Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
17. veljače 2020.
Istančan ukus

Ovih pet horoskopskih znakova vole luksuz i život na visokoj nozi

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 21. studeni 2019. u 11:22 2019-11-21T11:22:10+01:00

Jeste li među njima?

Neki horoskopski znakovi poznati su po rasipništvu i jednostavno obožavaju trošiti novce, dok drugi traže ekskluzivne stvari ili pak vole uživati u finim delicijama i egzotičnim putovanjima. I dok su jedni skloni impulzivnim kupnjama, drugi će štedjeti mjesecima ne bi li se konačno dočepali predmeta o kojem žude. No, jedno im je zajedničko: ovih pet horoskopskih znakova imaju istančan ukus i vole život na visokoj nozi.

1. RAK

Malo je reći da su Rakovi oprezni s novcem, a impulzivna kupnja nije u njihovoj prirodi. Imaju istančan ukus i vole kupovati kvalitetnu i ekskluzivnu odjeću, no učinit će praktičnu stvar i pričekati sniženja ili pak štedjeti novac dok ne skupe dovoljno za ono o čemu sanjaju. U stanju su čekati mjesecima ako treba – na taj način će njihov predmet žudnje biti još posebniji.

01

2. LAV

Poznata je stvar da Lavovi imaju njuh za skupe stvari, ali i da obožavaju shoppingirati. Njima je vrlo lako potrošiti novce - zbog toga su odlični u cjenkanju i vrlo vjerojatno već sada pripremaju vodič za božićne popuste. Njihov idealan dan sastojao bi se od beskonačnog shoppingiranja u trgovačkom centru i kupovanju svega što požele bez razmišljanja o stanju na bankovnom računu.

ezgif.com-resize (54)

Giphy

3. VODENJAK

Vodenjaci vole život na visokoj nozi, no ono što ih privlači više od shoppingiranja i uživanja u gastronomskim delicijama je kupovina elektronike i odlazak na egzotične destinacije. Vodenjaci su poznati po tome da moraju imati posljednji tehnološki hit, najnoviji mobitel i gadgete, no isto tako nemaju niti malo strpljenja za čekanje sniženja. Oni to moraju imati sada. Odlazak na egzotična putovanja na kojima će se osjećati poput kraljeva preveliko je iskušenje za njihov ego.

4. VAGA

Ah, Vage. Veliki esteti zodijaka koji ne mogu odoljeti vizualno privlačnim stvarima. Imaju oko za lijepe stvari, no kvaliteta im je iznimno važna. Dobro će znati procijeniti pravu cijenu željenog predmeta i pronaći će ga po najboljoj mogućoj cijeni. Kad je riječ o shoppingiranju, Vage imaju visoke standarde i ne pristaju na manje.

ezgif.com-resize (55)

Giphy

 

5. BIK

Bikovi jednostavno obožavaju skupe stvari – umjetnine, fine delicije, ekskluzivna odjeća i raritetna vina – život s Bikovima može biti izrazito skup. Oni smatraju kako ne bi trebali biti kažnjeni zbog svog istančanog ukusa, a kad je riječ o shoppingu, skloni su impulzivnim odlukama za kojima kasnije neće požaliti. No, s druge strane, Bikovi su darežljive osobe koje jednako tako vole dobivati poklone, no neka vam ni slučajno ne padne na pamet kupiti im nešto jeftino i otrcano.

ezgif.com-resize (56)

Giphy

 

Foto: Unsplash

horoskop, horoskopski znakovi

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.