Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
28. siječnja 2020.
KBC Rijeka

TEŠKE OZLJEDE Pravosudni policajac koji se prostrijelio u Rijeci još uvijek u životnoj opasnosti

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 13. studeni 2019. u 14:20 2019-11-13T14:20:00+01:00

Radi se o teškim i po život opasnim ozljedama. U ovom trenutku pacijent još uvijek nije izvan životne opasnosti, no vjerujemo da će unutar tri dana situacija biti jasnija te ćemo tada moći govoriti o konkretnijim prognozama, rekao je prof. dr. Alen Protić

RIJEKA Pravosudni policajac koji se jučer na Županijskom sudu prostrijelio vatrenim oružjem zadobivši teške ozljede mozga još uvijek se nalazi u životnoj opasnosti.

Nakon jučerašnje operacije koja trajala više od četiri sata smješten je na Jednici intenzivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra Rijeka i priključen je na aparate kojima se održavaju njegove vitalne funkcije.

Predstojnik Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje prof. dr. Alen Protić pojasnio da se radi o teškim ozljedama te je u ovom trenutku još uvijek teško prognozirati ishod liječenja nesretnog policajca.  

- Radi se o teškim i po život opasnim ozljedama. U ovom trenutku pacijent još uvijek nije izvan životne opasnosti, no vjerujemo da će unutar tri dana situacija biti jasnija te ćemo tada moći govoriti o konkretnijim prognozama, rekao je Protić. 

Prof. dr. Alen Protić: radi se o tepškim i po život opasnim ozljedama / Snimio Silvano JEŽINA / NL arhiva

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze