Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 27
Sutra: 9° 9° 27
26. siječnja 2020.
Predsjednički kandidat nezadovoljan

Zoran Milanović o datumu izbora: 'Lopovluk i sramota. Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato - pobijedit ću!'

HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati  - Zoran Milanović / Snimio Darko JELINEK
HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati - Zoran Milanović / Snimio Darko JELINEK
Autor:
Objavljeno: 14. studeni 2019. u 16:19 2019-11-14T16:19:24+01:00

'Svjesno se ubija kampanju za drugi krug tempirajući je u vrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje', poručio je Milanović

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na svom je Facebook profilu komentirao odluku da se predsjednički izbori održe 22. prosinca 2019.

'Lopovluk i sramota', Milanovićev je prvi komentar.

Evo i obrazloženja:

'Tri su razloga zašto to kažem:

1. HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati kako 22. prosinca u prvom krugu - kada se u Hrvatsku još nisu vratili svi koje je HDZ potjerao u Irsku - tako i 5. siječnja kada je više od 100.000 birača s obiteljima i djecom na odmoru za koji su štedjeli cijelu godinu i neće se moći vratiti u Hrvatsku na glasanje u drugom krugu.

2. Svjesno se ubija kampanju za drugi krug tempirajući je u vrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje.

3. Odstupa se od prakse i pravila kojih se držala i Plenkovićeva politička majka, Jadranka Kosor, koja je 2009. prvi krug izbora raspisala između Božića i Nove godine.

Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato - pobijedit ću!', napisao je Milanović na Facebooku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu