Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
19. siječnja 2020.
Dijete na ulici

TKO JE OSTAVIO DIJETE? Policija traži informacije o djevojčici pronađenoj ispred župnog ureda u Brestju

Foto PUZ
Foto PUZ
Autor:
Objavljeno: 26. srpanj 2017. u 13:56 2017-07-26T13:56:14+02:00

»Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o identitetu djeteta, identitetu njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr«, ističu u policiji

ZAGREB Zagrebačka policija traži informacije o djevojčici koja je u četvrtak navečer pronađena ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira u Brestju gdje je ostavljena u dječjim kolicima.

U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dijete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od 5 do 7 mjeseci.

Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

»Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o identitetu djeteta, identitetu njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr«, ističu u policiji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.