Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
28. siječnja 2020.
Narušavanje reda i mira

Trojica prijavljena, za četvrtim se traga: Pijani vrijeđali prolaznike i pozivali na nered u centru Rijeke

Ilustracija, Foto: S. DRECHSLER
Ilustracija, Foto: S. DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 19. listopad 2019. u 13:44 2019-10-19T13:44:03+02:00

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje, a slijedom oštećenja osobnih vozila i druge materijalne imovine koja se povezuju s ovim događajem

RIJEKA - Nakon što je sinoć u večernjim satima  policija dobila dojavu o  narušavaju javnog reda i mira  i ulici  Šetalište Andrije Kačića Miošića u Rijeci  policija je provela  kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana koji su doista počinili  prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  

Riječ je o osobama starosti 20, 25 i 42 godine koje su sinoć oko 20 sati u ulici Šetalište Andrije Kačića Miošića u Rijeci u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir na drski način vrijeđajući prolaznike i pozivajući na nered.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je s navedenima u grupi bila još jedna osoba za kojom policija intenzivno traga. 

Zbog navedenih počinjenih prekršaja, spomenutim počiniteljima određene su prekršajne sankcije za naročito drsko i nepristojno ponašanje u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje, a slijedom oštećenja osobnih vozila i druge materijalne imovine koja se povezuju s ovim događajem.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze