Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 4n
Sutra: 13° 13° 4n
29. ožujka 2020.
Tjelovježba

Simpatična Kristen Bell ima savjet za ljude koji se muče s anksioznošću i depresijom

FOTO/Kristen Bell, Instagram
FOTO/Kristen Bell, Instagram
Autor:
Objavljeno: 18. listopad 2019. u 7:08 2019-10-18T07:08:48+02:00

Kaže da je to odličan ispušni ventil za anksioznost i depresiju. 

Holivudska zvijezda Kristen Bell (39) izjavljuje da joj je vježbanje pomoglo da se osjeća snažnije, mentalno i fizički. Kaže da je to i odličan ispušni ventil za anksioznost i depresiju, prenosi News 18.

"Oduvijek sam se osjećala mentalno jakom jer sam prilagodljiva i mogu pričati o svemu i svačemu u dobrom razgovoru. Ali, nikada se nisam osjećala fizički jako. Osjećala sam se isprano... ili trudno. Sada volim činjenicu da, ako nas ikada napadnu nindže, bit ću vrijedan dodatak", rekla je Bell. 

Odlazak u teretanu smatra nečim što pomaže ljudima koji boluju od depresije ili anskioznosti, jer endorfini koji se oslobađaju tijekom fizičke aktivnosti, mogu pomoći pri poboljšanju raspoloženja. 

"Osjećam se snažnije što je fizički osjećaj, ali također je i mentalni. To bi trebala biti prva stanica za bilo koga tko se osjeća depresivnim ili anskioznim jer potiče serotonin i endorfin. Osjećam se više koncentriranom, strpljivom i sposobnom. To mi odredi slijedećih četrdeset i osam sati", dodaje glumica. 

Bell je posljednjih mjeseci pojačala vlastiti režim vježbanja, ali nije previše promijenila navike u prehrani. Kaže da redovito jede ugljikohidrate jer joj je potrebna energija. "Moram jesti ugljikohidrate jer moram zapamtiti jedanaest stranica monologa, a ne mogu to zapamtiti hraneći se špinatom i piletinom", dodaje simpatična holivudska zvijezda. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.